söndag, augusti 29, 2010

Cykelfest igår - trött idag...;)

Ojojoj så skojsigt man kan ha det på en lördagkväll!!!

Första kuvertet öppnades kl 4 och då cyklade vi upp till Magnus och Britt-Marie där vi fick goda sillröran på kavring och den "lille en" till!
Dit kom också Annelie och hennes Christer, jättetrevligt hade vi tills det var dags att cykla vidare!

Middagen fick vi hos Ubbe o Nettan och den var också jättegod! Dit kom också Charlotte med sin Fredrik, när vi ätit och umgåtts där en stund cyklade vi hem och plockade fram efterrätten som var förberedd såklart, sådär som di gör - TV-kockarna!
(Förresten håller han just på som bäst, den där härliga (tycker jag iaf) karlen Per Morberg på TV och lagar nåt riktigt smarrigt)
Vi hade gjort Cookiemousse som jag hittade här på Arlas receptsida . Observera att man ska använda just Arla Ko vispgrädde!;)

Kenneth och Ulrika (som tillsammans med Andreas och Marie hade ordnat allt i år) kom till oss och så Ulrica med sin Stefan (förlåt om jag skriver fel nu, är ju helt hopplös med namn men tror bestämt det var så han hette...) och vi hade en rolig stund förstås innan vi cyklade vidare till uppsamlingsplatsen där alla möttes för att cykla vidare till Götaströms golfrestaurang.
Blev lite orolig för Annelie en stund när hon försvann rätt in i skogen men hon kom ut rätt till slut iaf...!!!

Där blev det dans hela natta! Skitkul hade vi! Andra lördan i rad nu som dansbena får jobba!

Ja, det var den lördagkvällen! Nu är man ju liten aning (!) trött idag men i morron är väl ordningen återställd igen!

Sån tur man har som har världens bästa Micka till vän (en sån vän sen!) som bjöd oss på goda pastan idag så vi inte behövde anstränga oss med att laga mat eller hämta pizza!;)

Kramelikram på er allesammans!

2 kommentarer:

  1. Låter som en trevlig kväll! Är vår tur att cykla på lördag - har ju lyckats hamna med i "ungdomarnas" cykelfest. Kände mig äldst förra året men vet att det fanns några med som nästan var 40... och dit har jag ju LÅNGT kvar!

    SvaraRadera
  2. Jaaaa - du är ju så ung!!!;) Vet att en hel del har hoppat från "den yngre" till den äldre så nästa år kanske vi är med i samma!!!:) Kramis!

    SvaraRadera