söndag, juli 18, 2010

Ulf Lundell


Funderade på titel...hittade ingen bra nog för denna lördagkväll på Brottet i Halmstad...

Han är bara helt underbar!!!!!!!!!!!!!!

Vi läste om premiären på Öland i Aftonbladet och recensionerna var väl si sådär så vi gick dit utan större förväntningar...

Men åhhhhh va lyckliga vi var när vi gick därifrån!!!

Visst - han spelar mycket nytt och man känner inte igen allt men för sjutton! Karlen lägger ju ner hela sin själ när han spelar o sjunger!!! Det går inte att slita sej! Han trollbinder (iaf mej o en hel del andra...;) publiken fullständigt!

Vi (Ida, jag, Björn, Måns, Eva o Lotta) stod långt fram hela tiden och jag kunde inte ens slita mej för en kissepaus!!!;)
(Hade iofs planerat som jag gärna gör o kissat precis innan så jag klarade mej till allt var slut)
Fattar faktiskt inte hur folk kan tillbringa hela eller halva tiden i öltältet eller springa runt hit o dit - man kan ju för sjutton missa nåt magiskt ögonblick!!!

Jaja - det där är ju upp till var o en förstås...

Det var inte bara Uffe som var helt underbar - hela helgen blev så himla lyckad!!!

På lördag morgon hämtade Björn Åkes o Marithas husbil, Måns följde med oss (Jeppe är inte så "Uffe-frälst" så han blev kvar hemma) o så hämtade vi först Eva i Jönköping o sen Ida i Gislaved.

Framme i Halmstad så åt vi lite Kinamat o när vi gick där i Halmstad (jag, Ida o Eva diskuterade nåt väldigt intensivt såklart så vi tittade väl inte oss omkring ordentligt) så mötte vi herr Lundell i egen hög person!!!
Måns o Björn gick före oss o undrade om vi var helt blinda!

Vi vände oss om o fick nöja oss med baksidan! Fick en skymt av en äldre man (!!!!) i väldigt osexig (helt emot våra tidigare föreställningar om just denna man!) utstyrsel...
Beiga kortbyxor och strumpor ordentligt uppdragna på halva vaden!!!!!!!!!!!!!

Hjälp!!!!

Men så kom vi på att han är ju faktiskt över 60 år!!!!

OK då - då kan man väl få se lite "gubbig" ut - bara han inte gör oss besvikna ikväll tänkte vi o så blev det verkligen inte!!!! Han hade lämnat de beiga kortisarna hemma på hotellet!!!!!
Samma gamla härliga karl stod där på scenen o fick oss att bli så där fånigt lyckliga igen!

Tillbaka till innan konserten - vi installerade oss på Karlstorps camping o dit kom Evas kompis Lotta från Göteborg - dom skulle sussa på hotell men vi förfestade ihop såklart!
Vi hade så himla mysigt där i solen (ja mest sol, lite moln, men skönt väder)på våra campingstolar med våra öl, cider o snacks...
Lite skumpa o jordgubber bidde det minsann också för Eva fyller ju år!!!

Taxi till konserten o sen (som vanligt;) promenerade Ida o jag hem o dom andra tog bussen!

Lagom promenad för att känna sej en aning nyttig innan sängdax o så hinner man prata också - och det har vi ju alltid kunnat så bra - eller hur Ida!!!???;)

Idag på hemväg stannade vi till o badade på en härlig badplats som hette Ringenäs - det ska vi lägga på minnet för där var jättefint!

Nu är tanten trött o vill nanna kudden...i morron blir det städning, tvätt o packa för Blekingeresa på tisdag morgon!

Kram på er sålänge alla goa vänner!

P.S Bilden är "tjyvad" på aftonbladets sida.

2 kommentarer:

  1. Uffe ÄGER...som en tonåring fömodligen skulle uttrycka det hela :)

    Min favorit är den gamla "Jag vill ha ryggen fri" - den texten kunde varit skriven av mig själv...

    SvaraRadera
  2. Allt för länge sen jag var på Lundellkonsert, det har krockat med annat de senaste åren. kan se honom framför mig, både med strumporna *ryser* och som rocksnubbe *ryser av annan anledning* :-)

    SvaraRadera