lördag, maj 16, 2009

Glada barn, barndomsminnen och födelsedag!!!

Ojojoj vad glest det börjar bli mellan skriverierna!!!! men men - det visste jag ju att det skulle bli annorlunda med mindre tid förstås....det är ju bara det att jag verkligen älskar att skriva så jag skulle verkligen VILJA mer men.....
Det tokiga är att jag ofta i vardan kommer på såna där små saker som jag vill skriva om för att inte glömma, ja det är väl det som är vitsen med att skriva dagbok, särskilt på mina promenader, då poppar det upp så mycket i huvet!!!:)

Vardagarna rusar verkligen iväg nu: Upp kl 5 - morronpromenad - dusch - lätt frukost - väcka guben o sonen - åka med Pierre vid halv-kvart i 7 - börja jobba halv 8 och där på PNL ska vi bara inte TALA om hur fort klockan rusar på!!! Sitter där med alla dessa tulldeklarationer, ingen är den andra lik (tycker inte jag iaf...) lite lagom skoj med dessa jättegoa arbetskamrater jag fått - efter lunchen känns det som INGENTING tills det är dags att gå ner på terminalen o plocka ut paket som är klara. Ett perfekt avbrott från kontorssysslorna faktiskt som vi gör varje dag, skönt att få röra på sej lite, springa i trapporna o.s.v....:)

På kvällen efter att vi har ätit lite o gjort det där "vardagsgrejset" (låter väl trevligare än hushållssysslor eller iaf ett annat ord som omväxling) hemma så är jag sååååå trött så ibland orkar jag bara TITTA på datorn innan jag stuper i säng!!
Jaja - som sagt - är så GLAAAAAAD för att ha ett JOBB!!!
Björn har ju timjobb på Icotron nu också - har jobbat två veckor och det ser ut att bli åtminstone en vecka till sen får vi se - hoppas på en fortsättning!

Två dar denna veckan har Emmas o Pierres härliga solstrålar Hanna o Stina varit med i bilen för att lämnas o hämtas på dagis! Jag blir glad bara av att se dom! O dom sitter där i bilen o LEEER mot mej o är verkligen GLADA att se Tant Inna fastän det är i ottan!!! Underbart! Vi vinkar till kossor o lamm o sjunger en stump o skrattar mycket, tänk vad barn är härliga o kan smitta med sin charm o glädje!!!:)
En dag följde jag med för att hämta dom på dagis - där jobbar en väldigt söt tjej som jag tycker att jag känner igen men inte riktigt kan placera...konstigt nog sa jag inget då (jag har ju sagt att jag KAN va diskret...) men när jag frågade i bilen så var det Sara - en tjej som är knappt ett år äldre än min "lilla Måns" o vi bodde grannar när barnen var små (har ett gulligt foto när dom är i 2-årsåldern o pussas!) o nu var hon ju vuxen!!!!!! Herregud! Det är vid såna här tillfällen det går upp för en att det verkligen ÄR så att mina barn ÄR inga små barn längre!!! Det blir liksom mer tydligt när man träffar på nån man inte sett på många år, då ska den personen stannat kvar i den åldern dom var då o vänta lite så jag hinner me ....eller är det nån som fattar hur jag tänker...??? Nej - det trodde jag väl inte heller - fattar inte riktigt själv...:)

Denna veckan har jag fått mejl från en vän sen barndomen (när jag nu ändå är inne på såntdär...) o det är SÅ kul!!! Hon är ändå 5 år yngre än mej o vi var 5 och 10 år när vi flyttade från Bratteborg - hon till Stockholm o jag till Värmland - o nu tack vare Google så har vi "pratat" (datorn är ju lite det nya sättet att prata på, det gäller o hänga me...) så innan ikväll när Jeppe hade tagit moppen för att åka till vännen Michalis så fick Björn o jag för oss att åke en runda (en såndär "söndagsåkartur" fast på en lördag!) o då åkte vi förbi Bratteborg o det lilla söta huset där vi bodde...o vilka minnen som kommer över en när man ser det huset!!! Nu blev det lite extra tankar på mamma också, det var ju här vi bodde när lillebror kom till världen!
Sen fortsatte vi samma väg skolbussen brukade åka o då blev det lite "här bodde Håkan (tjejernas favvo i ettan...) o här bodde Karin som jag brukade gå till o här gick jag i söndagsskolan (gjorde jag FAKTISKT!) o här bodde tvillingarna o.s.v.......
Liten mysig runda med fina barndomsminnen...
Nattinatti bloggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar