torsdag, mars 26, 2009

Jeppe har somnat på bussen IGEN...!


Vår käre son har en förmåga att somna gott på bussar - 2 gånger har han somnat på skolbussen, åkt med hela rundan här ute på landet o så har Åkerman (vår snälla busschufför) upptäckt honom när alla andra gått av! En annan gång var det båt! Han skulle åka själv för första gången till storebror på Gotland, han var väl 13 år och man kan väl tycka att det skulle va liten aning pirrigt att va helt själv...nejdå - Jeppe märker inte när alla går av, han sover så gott! Måns ringde hem till oss lite orolig "mamma - nu har alla kommit från båten o Jeppe e inte me" - han fick helt enkelt ringa o väcka honom!:)
Idag skulle han då åka tåg till Linn - en söt tjej han nyss lärt känna som bor i Forsheda. Han tar tåget till Värnamo, byter till buss o hinner alltså SOMNA på denna lilla biten så när han vaknar står det Forsheda i bussen men då var det nästa hållplats så han hoppade av i Kärda, nästan en mil för tidigt i förvirringen...!!!
Han fick vänta en dryg halvtimme på nästa buss...
Helt otrolig unge - men va härligt - nu fick han oss o skratta igen!!:)
Vi tar bilen o hämtar honom efter hockeyn...

Har fått lite gjort idag oxå - städat ur ett par köksskåp till o hittat lite av varje...mycket kan slängas...
Inspirerades av en bok av Karen Kingston för några år sen som heter "Rensa i röran med Feng-shui" - har den som en liten "bibel" att ta fram o kolla i då o då!
Var nämligen en riktig slarvmaja förr o sparade en massa skräp överallt men den boken kunde göra underverk t.o.m med mej!
Tro nu inte att jag är pedant, nej det är inte min grej, men nu samlar jag inte på allt längre...Har fortfarande gärna lite stökigt omkring mej men får ett ryck ibland o slänger o röjer i nån låda så det blir mindre o mindre stök...:)

1 kommentar:

  1. Men hur många köksskåp har du människa? :-) Skönt att höra att nån rensar, det skulle jag också behöva göra! Och jag håller fortfarande tummarna för jobbsökeriet, får du inte besked snart så jag kan släppa? :-)

    SvaraRadera